Julstämningsfix

Har precis kommit hem efter en snabbvisit på stan. shoppade loss i massor :) denna krans köpte jag på hemtex och så här blev de, julmys på köksbordet. mycket nöjd.


Paus

Hej på er. Det var ett tag sen, jag har ganska stor blogg torka och kommer lägga ner skrivandet ett tag. När jag får upp lusten igen så fortsätter jag. Annars följer ni väl mig på instagram, jag heter ehjelmberg.. kram så länge!


Hungrig

idag blev middagen kyckling chitney, super duper gott med ris till. Är för tillfället vrålhungrig efter effektivt grupparbete i skolan. Eftermiddagen kommer bestå av plugg och fixeri. Ska ta hand om Robban också som kommer hem om en stund, tror ni de är jag som har smittat jonom stackarn.


Helgen

Hej på er. Igår åkte jag och Emma till Ullared tidigt på morgonen. Blev en drös med varor, en hel del julklappar vilket känns skönt. Jag var super hes igår när jag vaknade, blivit värre och idag har jag knappt någon röst alls. Får nog vara tyst idag och se till att plugga lite, då behöver man ju inget annat än att vara tyst. Haha. så här ser de ut i vårt kök idag, dags att packa upp sina varor kanske.


Instagram

Nu var det dags att skaffa instagram för min del också tyckte mina vänner. Så detta gjorde jag härromdagen, eller julle hjälpte mig. Om ni vill följa mig där så heter jag e.hjelmberg.Just nu håller jag på med en lista där jag skriver upp vad för något jag ska köpa på ullared imorgon. Dit åker jag med EmmapemmaBolmenholmen :)

RSS 2.0