Juldagen

God Jul på er i efterskott. Igår var hela dagen uppbokad och man gick på helvarv hel dagen tycker jag, så något bloggande hanns inte med. Idag vaknar jag upp av att de blåser och att mitt huvud dunkar något förjävligt.. idag blir de en lugn dag, kanske åker vi en sväng lite senare och tittar på rean i elektronikaffärerna.. igår fick vi massor av presenter, bland annat denna lergryta från mamm och pappa som jag och robban kommer kunna ha i ett antal år framöver. ska ta hand om den väl innan den börja användas bara. Läste att den ska ligga i ett vattenbad i 10-12 timmar första gången.. Ha annars en supermysig dag och för er som ska ut ikväll får ni ha en hejdundrandes fest.


Lussebullebak

På vägen hem från Madeleine idag så svängde jag förbi affären och köpte de jag inte hade hemma till lussebullar och julklappsinslagning. Kvällen har bestått av lussebullsbakande och julklappsinslagning. Nu är den lilla frysen full igen, tror vi får äta lussekatter till frukost, middag, kvällsmat nu framöver, låter dock inte så hälsosamt, hehe!!! Receptet på lussekatterna är från Arla.se och innehåller kesella som gör dem saftigare.


Tidig morgon

de blev sent inatt och tidig morgon. Vi gick upp tidigt för att kolla på adventskalendern vid kvart över sju och för att jag ska till skolan om en stund. Dagen består av skola mellan 9-12, därefter grupparbete med uppgift tills imorgon.


Tjejkväll

Go kväll kära läsare. Nu har man jobbat klart för idag, myskläderna är på, maten är i ugnen, så nu börjar tjejkvällen nere på väster hos Wigren. Ska bli trevligt att umgås med Julle och Josse ikväll och prata lite skit. Snart bara fem dagar kvar till julafton, har ni lite panik över julklappsinköpen?


Hetsig tisdag

Som blivande student är man inte längre van vid jätte planerade dagar utan man har ändå ganska mycket fritid och hinner med de man ska utan att behöva stressa. Idag är de dock en liten anlrlunda dag, först skolan och föreläsning 9-12, hemfort som tusan och laga middag, fixa lite på datorn, byta om och packa väskan och åka till jobbet. På jobbet ska jag va tills klockan 18:00, efter de bär de av direkt hem till Wigren för tjejkväll samt sleepover. Ganska inrutad dag, tjejerna får nog ikväll förvänta sig en sliten Evelina på soffan.


Måndag

Igår när jag och Robban var ute bland alla andra i julklappsruschen och handlade så köpte vi oss dn I-pad. Vi har pratat om de ett tag och nu slog vi till, eftersom inte vi ska ge varandra julklapp iår så blir detta vår gemensamm julklapp till oss själva. Nästan bättre man köper något genensamt som man behöver än att köpa till varandra bara för köpandets skull, brukar bli sånt som man kanske hade kunnat klara sig utan ändå! Jahapp, måndag idag då. Skulle egentligen haft en ny kurs idag men läraren hade fått ryggskott så de får bli hemmaplugg idag.


Filmkväll

Avslutar denna lugna men ändå händelserika dag med en filmkväll tillsammans med herr Robert. Kvällens film blir Cockpit som vi fortfarande inte har sett, ska vara bra enligt många källor. Ha en skön söndagskväll gott folk, vi hörs imorgon :)


Mer altiv kanske

Nu ett tag har jag bara koncentrerat mig på instagram, ibland får jag suget att även skriva här. Jag kanske skulle kunna kombinera dem på ett bra sätt. Idag vaknar man upp tidigt, var väl inte i säng speciellt tidigt igår, vaknar i alla fall upp med tjockt slem i halsen och igen täppt näsa. Lagom roligt att bli förkyld när de är en vecka kvar till julafton nu! Hur mår ni då?


Hemma gjoda köttbullar

Idag fyller jag på frysen med hemmagjoda köttbullar. Passar bra nu till jul också. Så mycket godare med hemmagjoda köttbullar, då vet man ju också vad dem innehåller!!


RSS 2.0