Ny bok

Ikväll börjar jag läsa en ny bok som Robbans faster rekomenderade. Ska läsa varje kväll nu, när jag läst denna ska jag ge mig på en engelsk bok. Boken heter En blomma i Afrikas öken, skriven av Chatleen Miller.


Firande av min födelsedag

Idag firar vi min födelsedag i efterskott. Tog i med dunder och brak och bjöd på middag och fika. Till middag blev de smörgåstårta och till fika en princesstårta med hallon och flädermousse. Super gott och väldigt lyckat. Självklart är allt hembakat så ni kan ju lista ut vad jag har gjort i helgen, köket har varit mitt umgänge. lyckat födelsedagsfirande med massor av fina presenter.


Min födelsedag

Vaknar när Robban ska till jobbet, klarvaken. Drömmer mardrömmar om nätterna och vaknar helt hysterisk vissa nätter och vet inte vart jag är. Då är de tur att man har sin närmsta jämte sig och kan krypa in under hans täcke. Idag är de min födelsedag och då fick jag även min present tidigt idag. Robban skämmer bort mig till max och ger mig de jag absolut helst vill ha just nu. En armbandsklocka från Michael Kors som jag har tittat ut. Blev jätte glad och lite chockad. Trodde absolut inte han hade köpt en klocka till mig. Blev väldigt överaskad.. Än så länge har ju min födelsedag börjar riktigt bra.


Nytt från Bruka Design

Jag har tänkt att jag ska börja samla på kaffekoppar och skålar till att fika med från Bruka. Jag har länge funderat vad jag egentligen vill ha men nu ska jag börja samla på dessa fina ting...


Träning & mat

idag har de varit en ganska hektisk dag, först skola 10-13, efter de hem och äta, fixa med mina sju sålda objekt på tradera, fixa med saker med nya lägenheten, hämta saker hos madde och krille. Efter allt detta mötte jag upp Robban på Idrottskliniken för ett hårt pass, körde effektivt en timme. Nu har jag lagat mat och sitter i soffan för att avnjuta detta. Dagens rätt blir Tacogratäng och dess tillbehör. Nytt recept som jag provar på och de var super gott. Intresserade av recept?


jobbhelg över

Hej på er denna tisdag. Ingen skola för min del idag, bara för att man inte har några föreläsningar så finns de annat att göra.ska idag göra de sista på mitt arbete som ska publiceras ikväll. Eftermiddagen kommer bestå av fika med Sofi. Ska försöka ta något mindre sött nu när jag kommit igång med träning. Måste visa er vad jag köpte i helgen när jag jobbade. Har hört mycket bra om denna ansiktsmask. Den är från de märket jag abvänder alla andra ansiktsprodukter så varför inte prova denna också. Den finns att köpa på BodyShop. Masken ska vara bland den bästa på marknaden och göra huden superlen och hjälper till att suga ut alla orenheter vi har i huden. Den finns nu i mitt badrumsskåp och ska provas snarast. Priset för den är 219:-.


träning träning

kört två hårda pass på idrottskliniken två dagar i rad nu. Imorgon tror jag att jag skriker över min träningsvärk. Magen och benen har känpat på bra. Nu har jag lagt mig i sängen, blir lite filmtittande nu innan jag ska sova, imorgon är de dags för att jobba lite :) var ett tag sen. hörs! PUSS


RSS 2.0