Onsdag

Det är onsdag, tiden springer iväg för imorgon är det torsdag igen. Återstår två dagars arbete sen helg, IGEN! Detta gillar vi skarpt. Dock gillar vi inte att nästa helg som kommer efter denna så är det min jobbhelg!
Idag har tiden gått ganska snabbt på jobbet, hunnit med mycket vettigt.
Gick på rasten och köpte nya snittblommor till vårt vardagsrumsbord idag. Kan behövas något fint där hemma som livar upp stämmningen lite när man håller på att bli förkyld. Alla på jobbet är näst intill sjuka så det vore konstigt om jag inte åker på en dunderförkylning. Därför hoppar jag över gympan ikväll och vilar min kropp, känner att något snart kan bryta ut så därför vill jag inte anstränga mig för mycket. Blir nog gympa senare i veckan istället om det känns bättre.


Jihuu.

Idag fick jag min efterlängtade tidning från Allt Om Mat. Jag fick en prenumeration av Krille och Madde i födelsedaspresent, som en roli grej sa dem. Dem vet att jag älskar att laga mat och prova på nya saker så det var stort för mig. Har hört att tidningen ska vara väldigt bra så nu tar jag mig en läs stund innan halv åtta hos mig börjar.


Utmattad

God morgon.
Igår var jag på sen gympa vid klockan åtta. Killen som höll i passet körde verkligen gärnet och det var bland de jobbigaste passen jag varit på än så länge. Med träningsvärk redan innan jag gick dit så körde han väldigt mycket styrka. Tror min mage snart sprängs av alla situps han körde igår. Idag är värken i kroppen något enormt, har ont av att bara sträcka ut armen.
Ikväll blir det i alla fall vila, känner verkligen att det behövs. Hörs ikväll gott folk.

Makeup

God morgon!
Lovade mig själv igår att om det var klarblå himmel idag också när jag vaknade så skulle jag ta mig en morgon promenad. Vädret var inte desamma så därför stannar jag inne. Börjar nu vid klockan halv tio så jag låg kvar i sängen en liten stund extra istället. Ska ju som sagt träna ikväll, får nöja mig med det.
Idag ängnar vi oss åt min makeup som finns i mitt badrumsskåp. Självklart utmanar jag bloggar jag själv följer med detta.
De utmanande folket är:
Erika
Sofi
Emma


Dessa krämer är mina favoriter. Längst till vänster har vi min ögonkräm från Vichy, sedan kommer Eucerinkrämen som är min dag och natt kräm, till sist har vi Olivas serum. Ibland använder jag bara serum om jag känner mig lite fetare i hyn. Då blir det för mycket kräm med båda. Annars vet ni att man får bäst effekt med ett serum under sin dagkräm. Den ger en extra fuktboost.


Detta är också favoriter i badrumsskåpet. Längst till vänster har min mineral fondation. Glöm aldrig att en fondation bara sa jämna ut huden, den ska aldrig täcka ojämnheter. Det har vi den andra produkten till som kommer från Make up store, nämligen en concealer. Den ska täcka ojämnheter, mörka ringar och röda partier. Super bra och täcker fantastiskt.


Mitt solpuder som kommer från Cliniderm och mitt rouge som kommer från Make up store. Riktigt bra produkter. Solpudret har jag efter jag har tagit på min concealer för att täcka den och jämna ut hudtonen en aning. Rouget använder jag till att framhäva mina kindben en aning tydligare.


Till sist använder jag mig utav mascara från märket Nouba, riktigt bra mascara. Jag har provat så många men denna är jag riktigt nöjd med. Den lilla pennan är min ögonbrynspenna som kommer från Face, kostar 155:- och jag använder mig utav mellanbrun färg. Lätt att måla med, sitter hela dagen.

Det var min makeup, vardags makeup så att säga.



movietime

Nu ska vi titta klart på filmen Bodyguard som vi påbörjade igår kväll.
Imorgo kanske jag kan visa alla mina sminkprodukter som jag använder mig utav dagligen. Kan alltid ge lite tips till dem som behöver nytt i badrumsskåpet. Hörs imorgon gott folk. Kram EH


härlig dag

Hej på er igen. Blev tyvärr ingen bild på bakverket jag gjorde idag. Glömde helt bort de och nu ligger kakan i våra magar. Idag bakade jag Banankladdkaka, till de bjöd jag på grädde med hallon i. Det var uppskattat för det blev ingen stor bit kvar.
Min frukost idag blev ganska sen, runt elva, eftersom jag bakade tidigare och mannen i huset var inte hemma. Spenderade frukoststuden på balkongen i solen och njöt med lite engelsk läsning i solskenet.
Ikväll har jag tränat, gympa pass på friskis och svettis. Tror aldrig jag hade varit där på ett pass där det har varit så mycket folk som det var idag. Alla var taggade och körde gärnet. Jag kör även imorgon igen, först jobb sen träning. Har kommit in ganska bra i träningen nu och det är roligt med gympa, varför har jag inte tänkt på det tidigare?


Mackor med tomat på och stekt bacon.


utsikten från balkongen över budkavlevägen


söndag

Vaknar upp idag med samma spänningshuvudvärk som jag somnade med igår. Så nu på morgonen kör vi ett One tree hill maraton.
Var uppe ganska tidigt idag och eftersom vi ska få fikagäster här i eftermiddag så har jag bakat. Resultatet får ni se senare.

trevlans

Ikväll har vi varit och kollat på stand up show i Konserthuset. Magnus Betner höll i underhållningen och jag är mer än nöjd. Det är helt omöjligt att återberätta hans skämt på ett sådant sätt som han gör det. Han är grym! Gillar hans stil men har ändå lite svårt för att få en kläm på vad han tycker i en del frågor. Haha. Kommer lätt ta chansen att gå på hans show en gång till om jag är i närheten.


Shopping

Igår på lunchrasten blev det lite shopping. Inhandlade mig två nya linnen och jag måste bara säga att Bik Bok har fått in väldigt mycket snygga kläder nu till våren. Dessa två älsklingar fick bli mina favoriter, använder nog det vita ikväll :)




Linne framifrån


Linne bakifrån med ihåligt i ryggen

duktig

Lite duktig är jag allt idag, har precis lagat hemmagjorda köttbullar med Tina Nordströms kryddblandning.


lördag

Idag festade vi till de med vofflor till frukost. Mycket gott och jag gjorde dem helt själv. Stolt. Tror Robban också blev lite imponerad. Han gjorde ju vofflorna sist och mina blev exakt lika goda. Haha.
Vi har hjälpts åt att städa här hemma nu på morgonen, skönt att ha det gjort. Nu ska vi snart åka iväg och handla, fylla kylskåpet inför denna vecka som kommer. Jag vill också vara ute mycket idag, det är ju helt underbart väder och ingen snö. Det gör mig glad och jag får vårkänslor. Det kunde vara några grader varmare och lite mer vindstilla kanske.

Ha en bra lördag, hörs senare.

babylycka

Den 23 februari kommer från och med nu vara en flaggdag. Från och med nästa år flaggar vi för denna dag för då fyller vår prinsessa år. idag, eller inatt kanske man ska säga så fick ju Viktoria och Daniel en liten flicka. Så roligt och det ska bli spännande att se en bild vem hon är mest lik. Om ni inte har sett de så när man går in på aftonbladets hemsida så kommer det upp ett ljudklipp på en bebis som skriker bara för att det är idag hon föddes.


Plugg

Tiden bara springer iväg och det är redan torsdag på denna veckan också. Jobb idag och imorgon sen ledig helgen. Det ska bli roligt men fram för allt skönt!
Till hösten gott folk ska jag börja ta tag i studerina igen. Ska hoppa på en fyrårig utbildning till lågstadielärare. I detta sammanhang så har min moster alltid varit en förebild så det är många gånger där jag har blivit inspirerad. Jag tycker också det är jätte roligt med barn. För några veckor sedan lämnade jag in ansökan om att vara tjänstledig från min tjänst på apoteket för att studera. Jag hoppas också att jag ska kunna jobba mycket lov och helger, i största mån av tid såklart. Så nu hoppas jag bara att jag får tjänstledigt och att jag kommer in. Om man kommer in får man ju inte reda på förens i juli tidigast, så runt dem tiderna tror jag att jag kommer trippa på tårna och vara riktigt nervös. Jag kommer söka till universitetet här i Växjö så jag ska inte flytta någonstans, inte än på ett tag. Vem vet om man kanske flyttar med sin utbildning sen, som sagt så är ju lärarna lite mer välbetalda i dem större städerna. Kan det bero på att det är tuffare tag där? :) Vem vet!!?

Ha nu en bra dag för nu ska jag åka till jobbet. Puss EH

fy fasen...

rent ut sagt. Vilket pass jag och Julle var på ikväll. var riktigt anfådd redan efter uppvärmningen och värre blev det. Så nöjd över mig själv när jag klarar något jag har gett mig in på fullt ut. Efter passet åkte jag hem och tog hand om tvätten, lagade mat och duschade. Nu ligger jag som en utslagen slav i soffan och lyssnar på tvn som är på i bakrunden. Just nu saknar jag min sambo mer än någonsin, han jobbar kväll denna veckan. På fredag får jag ha honom helt för mig själv, vi har nämligen bestämt att vi bara ska vara hemma på fredag kväll och ta det lugnt. Känna lugnet och bara göra de vi vill, äta gott också såklart :) Efter jobbet på fredag åker jag i alla fall till affären och fyller kylskåpet, det är näst intill tomt nu.


present igen

I måndags när jag var hos mamma så fick jag en försenad present av min bror och hans familj  som bor i Stockholm. Jag får nog ta och strunta i den andra boken ett tag, jag kommer ingen vart och ser inte fram emot att läsa en om kvällarna. Denna bok låter mer intressant, jag har ju följt Sofi Fahrman ganska mycket genom åren, hennes bästa kompis Elin Kling blogg läste jag jätte mycket förr. Jag träffade även Sofi Fahrman på ett uteställe i San Tropez när jag var där för några år sen.


2012-02-21

Idag börjar jag klockan 08:00. Väldigt ovanligt är det på mitt jobb för att vi öppnar aldrig innan klockan tio. Idag har vi möte så då börjar vi tidigt. Jobbar till klockan åtta ikväll, innebär långpass!
Tänkte som så här, eftersom jag inte komma blogga på hela dagen nu så har ni all chans i världen och skriva vilka ni är som läser, även vad ni skulle vilja se mer i bloggen?

Ha nu en underbar dag, så hörs vi ikväll.

Träning

Ikväll blev det träning på friskis & svettis klockan sju. Så skönt att röra på sig och det gick riktigt bra idag. Vissa dagar vill inte händer och fötter hänga med i samma övning men idag gick det minsann. Nu är jag precis nyduschad och fyller på energiförrådet med nyköpt möllekullamackor och blåbärssoppa. Kan verkligen rekomendera detta mörka bröd. Nu ska jag ligga framför tvn en stund, blir nog ett avsnitt med One tree hill :)


slappis

Ledig dag och vädret är ju kanon. Får sån energi när det är bra väder. Vi tog oss en promenad i området innan, så härligt. Just nu ligger jag i soffan och slappar med datorn. Har melodifestivalen på, missade ju de i lördags så får ta igen det nu. Tycker det är ganska många fjantiga bidrag iår faktiskt, hoppas att Lorene vinner allt! Snart ska robban åka till jobbet och då ska jag göra lite ärenden och i eftermiddag hälsa på mamma och pappa på Hovshaga :)


Hemma igen

Ikväll hos Madde och Krille blev vi bjudna på hemlagade hamburgare (mycket imponerad), och hemlagade pommes. Vi spelade även monopol och kollade på Big Brother en liten stund. Är det någon som kan förstå hur dem kan släppa in en gravid kvinna i detta hus som ska föda om fyra veckor? Jag kommer säkert följa detta program slaviskt, är dock inte så insatt i hur det sänds än. Dags att kolla upp detta redan nu, tänk om det är varje dag!?




puuuh!!

Äntligen hemma efter en lång jobbhelg. Tackar för att dessa arbetsdagar är slut och nu ser jag fram emot två helgers ledighet framöver. Nu ikväll är vi bortbjudna, har ni hängt med i svängarna på bloggen så vet ni vart ;) Bilder kommer upp kanske ikväll (lovar ingenting) eller imorgon. Imorgon är jag ledig, yes! Vad ska jag hitta på då? Så skönt att inte ha varje timme bestämd, kanske rent av lägger mig i soffan och bara läser en bra bok som jag håller på med, eller kanske jag tar mig ner till biblioteket för att låna lite böcker som jag nu har skjutit upp ganska länge. Måste verkligen ta tag i detta nu, ska dit och låna böcker inför komma skall. Till hösten ska jag nämligen plugga är tanken, om jag nu kommer in. Därför ska jag redan nu börja förbereda mitt ordförråd och min engelska är tanken. När man inte har gått i skolan på några år så är det lätt att man använder sig utav talspråk i texter, detta tror jag inte accepteras på universitetet direkt. Haha.


God morgon

Idag är jag väldigt trött, humöret är inte det bästa men det bättrar nog på sig under dagen.
Igår var vi nere på Lanterna och åt med Simon och Sara, gick sedan vidare till lagerlunden för några drinkar. Mina drinkar blev alkoholfria eftersom jag skulle jobba idag. Ändå är jag seg och trött idag. Förstår inte detta. Vi var ändå hemma hyfsatt tidigt.
Idag består dagen åter igen av jobb, ikväll är vi bjudna till Krille och Madde så denna helgen har jag inte spenderat mycket tid hemma om man säger så. Ska bli trevligt att åka till dem ikväll och slappa.

Nu äter vi frukost här hemma, idag blev det Kesella med äppelbitar och banan + äppelklyftor vid sidan. Mycket nyttigt.


Lördag

Idag spenderas dagen på jobbet. Min jobbhelg denna helg vilket innebär att det är som vilken dag som helst för mig. Jobbar inget kort pass utan som en helt vanlig arbetsdag. Till klockan sex är jag på jobbet ikväll, efter de åker jag snabbt hem och svira om för att sedan ska jag och robban gå ut och äta med Simon och Sara. Det blir Lanterna ikväll och det var så länge sen jag åt där nu. Får unna mig en pizza till kvällen. Vad ska ni hitta på idag gott folk? Sitt inte bara hemma och slappa utan hitta på något roligt som du minns från denna helgen. Det är oftast de roliga som man gör på helgen man lever på sen under jobb veckan som kommer. Tur att jag har något att se fram emot ikväll i alla fall, annars hade det varit tungt att gå till jobbet idag.

Du får ha en fantastisk lördag, glöm inte visa lite kärlek till nära och kära också ;)

fredagsgott

När man kom hem idag så hade sambon köpt hämtmat, titta så gott :)


Lyx

Lyxade till de med en god frukost idag, fick bli lantbröd med röror på. Idag börjar jag klockan elva, skönt med en lång och stilsam morgon här hemma men ännu mer segt är det att komma hem ikväll vid klockan åtta. Börja sent och sluta tidigt, finns det inget som heter så? haha. Jag är bara för lat och avis på folk som slutar klockan fyra varje dag. Hur mycket kvar har man på dagen när man slutar klockan åtta och ska upp och jobba dagen efter!?




inredning

Jag bara älskar inredning. Jag skulle kunna gå här hemma flera dagar i sträck och bara ändra om och fundera ut nya inredningsdetaljer som skulle passa in. Denna stol handlade jag idag på IKEA. Billig och skön, tänkte ha den i hallen som den står på bilden. Perfekt om man har gäster som behöver sitta när dem tar på sig skorna. Innan hade jag en vitmålad pall på samma ställe men den kändes lite meningslös där eftersom jag behöver den i köket desto mer. Vad tycker ni om stolen? Pläden har jag lagt dit i efterhand, vilken tur att jag redan hade denna sköna lurviga sak hemma.




Hemkommen

Kom nyss hem från IKEA. Mycket trevlig eftermiddag med Emma har det varit. Vad jag har handlat får ni se sen. Måste pynta upp de här hemma nu också, det är ju de som är de roligaste. Innan jag skulle hämta Emma idag från hennes jobb så körde jag förbi Rusta en sväng. Gillar egentligen inte den butiken men ibland kan dem ha lite smått och gott. Idag såg jag att dem hade fått in mitt favoritmärke när det gäller schampo, balsam och inpackningar. Köpte en ny hårinpackning för min tog slut för ett tag sen. Köp detta märke om ni vill prova något där man verkligen ser skillnad på håret. Säljs även på Kicks där jag köpte det först.


Torsdag

Inatt har jag äntligen sovit bra. Vaknade pigg och låg kvar en lång stund. Kunde göra de idag eftersom jag är ledig denna torsdag. Igår bestämde vi för att ta oss en tripp till stockholm dem 23/3, hälsa på broder i stockholm är alltid roligt. Vi ska se vad storstaden har att erbjuda denna gång. Vi åker dit tillsammans med Madde och Krille :)

I tisdags var Robbans föräldrar här och firade min födelsedag i efterskott. Fick en sån otroligt fin blomma utav dem som nu står och pryder vårt bord. Måste bara visa er den. Vet någon om det kan bli rötter på en sån här blomma så att jag kan plantera den i en kruka sen?

Nu på förmiddagen ska jag tvätta lite, städa ur vårt skafferi, diska och dammsuga. När jag varit duktig och gjort allt detta ska jag hämta Emma från jobbet sen åker vi till IKEA. Ska bli så roligt att gå där idag och samla inspiration. Jag har inget speciellt jag ska köpa men lite kommer det nog allt att bli. Visa er så klart ikväll.


Shopping

Lite shopping fick det bli idag på lunchrasten. Jag är i behov av ett par snygga skor som jag kan ha när jag ska klä upp mig lite extra. Har letat överallt, i alla skobutiker och på nätet efter ett par svarta med kilklack. Idag hittade jag de underbara små svarta på Scorett. Jag slog till och jag blir lång som en lyktstolpe men vad gör de. Snygga skor på fötterna är ett måste idag.

Vad tycker ni?


Ganska dålig bild fick jag till men ni förstår säkert hur dem ser ut i verkligheten :) Helsvarta och inte flammiga..

ÅH!!!

Inatt vaknade jag av att jag trodde det var jordbävning. Det kändes som allt skakade men så var det inte. Det dånade och hela vårt sovrum lös upp av ett orange ljus. Tror ni inte att dem var här ute och skrapade vägarna från all snö som har kommt. Är det meningen att man ska väcka alla klockan 05:00?? Jag var så arg och dödstrött och ville bara somna om. Efter en stund steg robban upp, (jag låg fortfarande vaken) och sen vaknade jag fram och tillbaka av att andra grannar var ute och skottade. Så ja, i princip har jag varit vaken sen klockan fem i morse. Roligt, jätte roligt när man ska jobba kväll idag. Gud vad bitter jag blir på sådant här!!

Dagens

Jag kör inte dagens outfit idag som ni kanske skulle kunna tro med rubriken. Jag tänkte visa dagens frisyr. Varje dag har jag det bara nersläppt med lite tillruffsning med mousse. Idag blir det uppsatt med lockar i svansen.





Svårt att få till bra bilder, jag har i alla fall ett brett hårspänne som håller upp håret. Det blir på så sätt ingen vanlig toffs.

Tisdag

God morgon alla pigga och glada. Idag steg jag upp direkt när klockan ringde. Det har nog aldrig hänt innan, inte så länge jag minns. Jag brukar alltid ligga och dra mig, ställa om klockan gärna en halv timme till osv. Gör man så har jag kommit på att man blir bara ännu tröttare än om man stiger upp direkt när kroppen vaknar av någon hemsk ringsignal.
Idag vill jag visa er hur resultatet blev utav överkastet jag fick i födelsedagspresent av mamma och pappa blev. Till och med robban sa att det blev ett lyft för hela sovrummet. Eftersom vi har teracottafärgade tapeter där inne så måste det vara ett ljust överkast och vad passar inte bättre än med ett VITT :) Älskar vit inredning, så stilrent och snyggt. Däremot får det gärna vara lite färgklickar här och var. Här kommer resultatet på överkastet. Det kommer från Hemtex om ni skulle vilja ha ett lika dant.


kväll

Jobbat hela dagen lång och det har varit en ganska seg dag på jobbet. Slutade klockan åtta idag och efter de åkte jag direkt hem och slängde ihop en kyckling och räksallad tills imorgon. En sås blev det också till såklart. Vid nio hade jag sett fram emot att kolla på 30 grader i februari men vilken besvikelse. Tyckte inte alls det var bra och trodde de mer skulle vara en humorserie. Är det någon av er som kollar på programmet?


Beroende

God morgon alla vänner. Måndag och ny vecka. Jag har ju blivit hela beroende av One tree hill boxen jag fick igår. Så nu på morgonen tänkte jag titta ett avsnitt. Älskar denna serie och bara väntar nu tills säsong nio kommer ut. Ni som aldrig sett One tree hill, ladda ner de och börja kolla. Ni kommer inte kunna sluta.
Igår när vi svängde förbi samarkand en stund så gick jag in på H&M. Dem hade fått in sina bikini, och som ni vet så bara längtar jag ju till de lite varmare tiderna så jag köpte mig en ny bikini för sommaren 2012. Alla andra år när man har varit ute efter bikini så finns de inga snygga kvar. Tittar man på deras hemsidor så var de bikini som kom in tidigt i vintras så därför köper jag en nu och är ute i god tid. Jag har en svart jätte fin och enkel som jag verkligen trivs i men när vi var i Turkiet i somras så förstördes den av allt saltvatten. Den blev knottrig, hmm!


Vad tycker ni om den lilla nya?



Det är..

ingen vanlig dag för det är Evelinas födelsedag hurra hurra hurra. Kändes mer som att det var min födelsedag igår för då firade jag med släkt och bjöd på mat och öppnade massor med paket. Väntade såklart med älsklingens paket tills idag då jag ville ha några paket på min födelsedag i alla fall. Haha.
Har haft en kanonbra födelsedag idag, lugn och skön precis som jag hade önskat mig. Vi har bara gjort saker som vi har känt för så det har varit skönt. Ikväll ska vi kolla på första programmet av kontoret, det har väl ingen missat med Ove Sundberg som huvudperson och sen kollar vi på Wallanderfilmen.

Här får ni se vad jag fick av min sambo idag.



Lördagens middag

Vi gjorde jätte god lunch här idag. Potatisskivor i ugn, stekt kycklingfilé blandat med oxfilé med blandad mozarellaostsallad. Mycket gott!!


presenter

Hej hej. Här hemma förbereder jag kvällens delikatesser. Vi ska bjuda på plockmat i form av snittar och stor ostbricka. Var nere i stan innan och köpte på mig sex olika ostar från ostbutiken. Man fick provsmaka ostarna innan man köpte dem vilket var väldigt intressant. Det finns ju en uppsjö av ostar i alla dess smaker så det var svårt att bestämma sig.
Lovade er innan idag att visa vad jag fick för något av mina älskade vänner igår. Fyller år imorgon men vi började redan fira med presenter igår. Det är väl okej att få presenter flera dagar i rad? Haha.






Tjejmiddag

Igår kom tjejerna runt sjutiden. Lagom tid för att jag skulle hinna göra mig iordning inför kvällen. Mycket förberedande för att inte behöva stå i köket hela kvällen blev de innan tjejerna kom.
Jag bjöd på Fondue (så stavas de tjejer!) som några utav dem aldrig hade ätit innan. När det gäller fondue gäller det att man vet vad man gör med glödhet olja som ska värmas på spisen och t-röd som ska brinna och hålla grytan varm. Kan varmt rekomendera denna rätt om man är ett gäng som vill sitta och äta länge. Det tar ju tid eftersom varje bit man lägger i av rått kött eller grönsaker ska vara i några minuter. Till efterrätt bjöd jag på hemlagad äppelpaj med vaniiljsås. Mums. Kvällen var fullspäckad med tjejsnack, vilket jag älskar och med andra ord. Själv är man ju urdålig på att förklara ord när man är stressad.

Titta in senare idag så får ni se vad jag fick i present av tjejerna.






Fredagsfix

Uppe med tuppen och förbereder allt inför kvällen. Ikväll är mina tjejkompisar bjudna hit, tyvärr kunde inte alla men några blir vi i alla fall. Vi ska äta gott och det är de jag har förberett mycket nu på morgonen. När man jobbar hela dagen och slutar en timme innan alla ska komma så måste man göra lite innan. Bara att duka gör ju jätte mycket om man har gjort kvällen innan, allt för att spara tid. På lördag blir det också galej här på budkavlevägen. Så hela lördagen kommer jag stå i köket haha.


En vanlig torsdag

Morgonen börjades med att baka, det luktar ljuvligt i hela lägenheten utav denna kaka. Jag kan varken ta kort eller säga vad det är för kaka jag bakar för den ska jag bjuda tjejerna på imorgon när dem kommer hit för att fira min 22-årsdag. Jag fyller inte år förens på söndag men fredag passade utmärkt för alla. Bra att fira de en dag då man inte har brottom upp dagen efter för vi tänkte ju dricka lite gott imorgon såklart. Få känns lugnet efter en hektisk vecka med ett glas vin tror jag att vi kör på :)

Denna veckans tulpanfärg ser ut så här, så härlig färg. Köpte dem igår och utav någon anledning så trivs tulpaner hemma hos mig för dem står i lite mer än en vecka. Har hört dem som bara får behålla dem i några dagar.


Turdag

Hej på er. Idag började inte jag förens vid klockan elva och då satt jag vid datorn på morgonen och tittade runt lite grann. Är ute efter en väst som finns på Gina Tricot som är mörkgrön och den är slut på alla butiker i hela sverige. Vill du också ha en sån här?
Jag hade i alla fall sån tur idag på morgonen och gick in på deras hemsida, hade precis kommit hem och fanns bara i min storlek. Kan detta vara min tur dag!? Självklart klickade jag hem en sådan, tror den kommer vara väldigt användbar, om inte annat ska jag göra den användbar till våren och sommaren.




Trött

Det är redan onsdag och dagarna bara flyger iväg känns de som nu. Skönt på ett sätt för till helgen är jag ledig. Mycket att planera är det eftersom vi ska ha gäster här både fredagen och lördagen. Därför ska jag sätta mig och planera detta nu. Jag är ju en planeringsmänniska och jag älskar det. Jag kan sitta i flera veckor innan jag vet att något ska hända eller om man är bjuden någon stans och fundera vad jag ska ha på mig för kläder. Jag har redan funderat på vad vi ska göra i sommar, vad som händer på midsommar. Jag är lite störd jag vet. Jag tror mycket det handlar om att jag måste ha något att se fram emot hela tiden. Jag har så svårt för att ta mig igenom dem tråkiga bitarna som är ett måste om jag inte har något roligt att se fram emot. Är inte ni också sådanna?

Igår gick jag och la mig halv tio, vad dödstrött och kunde inte hålla ögonen öppna framför tvn. Har inatt sovit tio timmar, känner inte mig direkt utvilad nu när jag precis har stigit upp men ikväll kommer det väl bli svårare att somna kanske.

Nytt

Lite nytt till badrumsskåpet köpte jag igår, inte direkt några vanliga produkter men dem ska i alla fall stå i mitt badrumsskåp.
Ska berätta från början hur det var, förra veckan när jag jobbade på Samarkand så hade vi en må-bra mässa. Jag ställde ut produkter från Apoteket och jämte mig stod de två killar med skönhetsprodukter. Vi kom  bra kontakt och pratade lite om gallerian och allt möjligt. Jag undrade så klart vad dessa killar representerade för produkter och då sägs de vara representanter från Mistbutiken på Samarkand. Dem hade massor med olika skönhetsprodukter, fick bland annat prova en jätte bra kräm för min torra hud på händerna. Senare under dagen frågade dem om jag ville ha en behandling utav några produkter men eftersom jag jobbade just då så fick jag tacka nej. Detta ångrade jag och gick därför dagen därpå in i buktiken på lunchrasten och frågade om jag kunde få göra behandlingen då. Han frågade mig vad jag tyckte att jag hade problem med i min hy. Jag tycker själv att jag har ganska mörka ringa under ögonen, därför använder jag en mängd concealer varje dag. Sen tycker jag även att jag har lite torrhetsrynkor under ögonen, runt munnen, i tinningarna och i pannan. Ingen ansiktskräm kan ta bort detta har jag alltid tänkt men så fel man kan ha. Jag har även i mellan åt problem med finnar och dem får ju aldrig läka, jag trycker och trycker, river bort sårskorpor och innerst inne vet jag ju hur man ska behandla finnar. Jag har dock inget tålamod till detta.  Han gjorde i alla fall behandlingar på mig mot dessa problem min hy har och jag blev helt förvånad. Att det faktiskt funkar. Han gjorde saltbehandlingar i mitt ansikte och jag kände mig som en helt ny människa. Igår gick jag in och köpte produkterna, inga billiga sådanna men vad gör man inte mot sin hy. Vill inte se ut som ett russin när jag är 45 år. Jag ska förebygga rynkor, rengöra huden på djupet, få en bättre lyster och få en bättre hy helt enkelt.

Ska om ett tag berätta för er mer om produkterna när jag läst på lite mer noggrant.
Så här ser i alla fall produkterna ut:


Mot finnar och polerande


Mot rynkor och rengörande

tisdag morgon

Säger god morgon tidigt idag, brukar aldrig stiga upp innan halv åtta men idag blev de en timme tidigare. Börjar klockan 08:00 idag och jobbar tio timmar. Roligt roligt!! Så antar att vi hörs ikväll, ska berätta för er om mina nya produkter jag har köpt då. Ha en fantastisk dag så länge.

Klockan åtta hos mig

Ikväll har jag gjort lasagne här hemma. Innan har jag aldrig gjort riktigt som man ska göra med ostsås utan på mtt egna lilla sätt. En mycket krämigare köttfärssås emellan har jag gjort, har blivit gott de också men tror denna underbara rätt kommer bli kanongod idag. Nu ska vi kolla på filmen footloose och mysa i soffan.


jobbdags

Måndag igen, en hel vecka framför sig. Fem arbetsdagar tills nästa helg. Känns långt och drygt. Idag kommer dagen på jobbet gå fort, jag har mycket att stå i eftersom vi ska ha ny kampanj. Det är jag som är ansvarig för den så jag ska göra de så snyggt som jag bara kan. Kanske blir träning på friskis och svettis ikväll. Beror på hur det är med mitt finger idag. Skar mig på jobbet förra veckan på en list, väldigt djupt så det behövdes sy men jag lappade ihop de och därför tar det lite längre tid för de att läka. Envisa Evelina skulle absolut inte åka till vårdcentralen för detta även ifall de pissade blod utmed hela handen. Jag tyckte väl vi hade alla hjälpmedel man behövde på apoteket. Haha. Nu ska jag åka till jobbet strax, ha en underbar dag alla!

Home sweet home

Nu är vi hemma igen efter pizzakäk hos Emma och Marcus. Här är hennes fina tavlor, skulle vilja köpa en av henne men vet inte i vilka färger jag skulle vilja ha tavlan i. Detta får funderas på. Vad tycker ni om hennes begåvning?






Söndagsmys

Nu i eftermiddag har Krille och Madde varit här. Vi har fikat och spelat monopol. Vi fyra blir aldrig trötta på detta spelet verkar det som, kan det vara så att vi vill klassa ut krille i detta spel!?
Vi har nyss blivit klara med maten här hemma och snart ska vi åka bort till andra sidan väster, nämligen till Marcus och Emma. Ska berömma henne för hennes begåvning i målning, titta in lite senare så ska jag visa vilket underbarn Emma är.


Brownie med glasstårta


God morgon

solen ligger på in i vardagsrummet och man får nästan kisa för att det är så ljust ute. Tänk om det vore tjugo grader varmare bara, man vill gå ut men fryser näst in till ihjäl. Jag hade svårt för att andas häromdagen när det var så kallt och jag fick nästan panik. Så idag stannar vi inomhus.

Igår kväll efter melodifestivalen var slut åkte vi ut till Braås eller Eke ska jag nog säga och gick på hemmafest. Julle hängde med och det var så roligt. Dansa av sig ibland till gamla hits kan vara så härligt roligt.

Snart...

Ska vi äta tacos. Jag är så hungrig, väntar in sällskapet :) Ha en trevlig kväll allihopa, undra vart vårt kväll hamnar. Uppdaterar er om detta imorgon.




Drömhus

Detta hus är jag så förälskad i. Har tittat på de flera gånger på internet och det vore verkligen en dröm att ha ett sådant en dag. Dags att börja spara nu kanske? Undra vad Robban tycker med så mycket vitt, han är lite mer färg glad än vad jag är. Haha.






Duktiga jag!

Man måste ge sig själv beröm ibland. Än så länge har jag varit duktig idag. Jag har storstädat hela lägenheten, det tog några timmar men det är de värt när sedan allt skiner och luktar fräscht. Jag ska strax skriva en inköpslista över vad vi ska inhandla till veckan som kommer. Måste så klart också handla hem massor med go saker tills ikväll när vi får gäster. Denna veckan kommer jag nog vara stamgäst i matbutikerna eftersom jag fyller år nästa helg och både fredag och lördag är det storfrämmat här hemma så mycket kommer behövas handlas hem i olika omgångar. Skulle så gärna vilja ha en stor kyl som jag kan fylla med nyttigheter, när vår kyl är full så är det ett bombnedslag känns de som eftersom den är så liten.

Dags att göra 100 situps som avslutning på städningen!

hemma igen...

Nu har vi kommit hem från Melodifestivalen. Kommer bli en kanon live sändning imorgon. Vi är mycket nöjda med kvällens underhållning. Ni som ska kolla på melodifestivalen imorgon kommer få en kanonkväll framför tv:n. Vi ska göra desamma imorgon tillsammans med Simon och Sara. Tacokväll + melodifestivalen, kan det bli mysigare.

Har lite bilder att bjuda på från Vida Arena och Melodifestivalen






HELG!

Den efterlängtade helgen har kommit. Kämpat sig igenom denna veckan också, gud vad duktig man är egentligen. Klapp på axeln Evelina. Nu bär det iväg till Melodifestivalen i Vida Arena. Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Kvällens outfit ser ut så här.

Fredag

Sitter denna fredagsmorgon och äter en stor bamse frukost. Solen håller på att stiga upp och det ser ut att bli ett kanon väder idag. Grattis till er som är lediga denna dag. Själv ska man snart bege sig till jobbet. Hela denna veckan har jag gått till jobbet, kallt har det varit men med mix megapol i öronen så har det gått väldigt bra. Vår bil är inlämnad för lagning nämligen så då får man kompromissa lite med killen sin. Idag blir det sista arbetsdagen innan jag tar helgledigt. Ska bli kanonskönt. Ikväll ska vi på melodifestivalens genrep, hoppas det blir underhållande. Lite bilder från när jag gick till jobbet igår tänkte jag bjuda på.


Väl påklädd i denna kylan. Det var tio minus grader denna morgonen.




äntligen

Just nu är jag inne i en period där jag bara vill vara ledig. Längtar till helgen då det händer massor med trevliga saker. Bland annat ska jag och sambon gå på melodifestivalen imorgon kväll, sen på lördag kväll har vi bjudit hit Simon och Sara på tacokväll med melodifestivalen. Ska bli så trevligt. Ikväll ser jag fram emot att komma hem efter jobbet och bara lägga mig i soffan och kolla på en sån kanonbra film. Var länge sen jag såg en riktigt bra, har ni något förslag?

I tisdags kväll efter jobbet gjorde jag och Robban gulaschsoppa. Det stod på veckoschemat så allt var inhandlat. Hans mamma hade ett gott recept att dela med sig av och den blev så klart jätte god. Här är en bild på min överfulla Bruka-tallrik med soppa. Soppa är underskattat, prova gör mer soppor gott folk.


Kreativa

Välkommen till kreativa ondag. Idag har jag jobbat mellan halv tio och klockan sex. Efter de överaskade sambon med nygräddade vofflor. Gud så gott de va. Hungrig var jag också efter en lång arbetsdag. Efter de satte vi igång med att baka bullar, var och köpte alla ingredienser jag inte hade hemma idag på lunchrasten. Så sista plåten med bullar är i ugnen och det ska bli gott att provsmaka senare. Under tiden så gjorde jag även mat tills imorgon, blev ju inga vofflor över direkt till matlådor. Haha. Så jag lagade flygande jacob och ris, alla borde smaka min flygande jacob. Den är så god, mycket chilisås ska det va!!
Lite bilder från kvällens betyr.


Vofflor med smör och socker :) mumma.


Vems låda är vems?

Några utav bullarna som är färdiga

RSS 2.0