Fredagsbjudning

Igår kväll hade vi bjudit in våra grannar David och Therese. Vi åt god fläskfile i chutneysås med klyfypotatis och sallad som fick gott betyg. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll med mycket skratt.Idag blir det jobb för mig på apoteket och ikväll tar vi de lite som vi känner för. Beror helt hur trött jag är när jag kommer hem från jobbet, R ville så gärna gå ut och äta. Vi får se helt enkelt.Vad ska ni göra idag? 

Videkissar

Hittade videkissar igår när jag var ute i det soliga vårvädret. Självklart var träden nerhuggna som jag tog av.Satte kvistnarna i min Kählervas. Så här blev resultatet. 

Plugg och lunch

idag är en sån dag då jag inte har någon lust alls att plugga. Har hunnit en del men det går segt. Har nu tagit en paus för att äta och kolla på skidorna en stund innan jag går ut i solen och njuter. Vem vet när man får se den nästa gång! 
Först äta lunch i form av bananpannkakor med hallon, kokos och kiwi. Mums! 

Födelsedagsmiddag

Igår kväll firade vi Kristins födelsedag med supergod mat och trevligt sällskap. Kan sitta i timmarvis och bara prata om allt möjligt med dessa tjejer, vi saknade dock hanna som är sjuk. Ni är helt underbara och tack för all den goda maten Kristin.  
Grattis åter igen. 

Inför våren

Byter ut lite detaljer allt mer vi närmar oss våren.Efter besök och lunch med Madde, Liam och Meija strök jag till en duk till köksbordet. Den passar bättre nu till våren med lite dova färger som jag gillar. 

Restaurang

Åkte hem till Sofi innan vår dejt för att se hur det såg ut i deras lägenhet. De renoverar och vilken förändringar och vad snyggt det kommer bli när det är färdigt. Man blir ju allt lite sugen på att köpa något och renovera precis så som man själv vill ha de. 
Vi tog oss vidare ner på stan, in på guldrosen en runda där jag alltid köper mitt Bruka porslin. Sen tog vi oss till Rosegarden där vi satt en lång stund och käkade. Tack för idag Sofi, man får så bra energi av att umgås med dig. 

Sofidejt

Nu har jag pluggat en stund på förmiddagen.  Precis gjort mig iordning för att åka ner på stan och luncha med Sofi. Innan dess blir det en sväng till Robbans faster för att hämta diverse saker. Ska bli trevligt med en lunch med Sofi,  har inte träffat henne på ett tag nu så vi har massor med prat att ta igen. För övrigt har jag på mig min nya kofta från Nelly.com. superskön och kommer användas flitigt till våren.

Veckans mat

Tänkte dela med mig av vad vi ska äta i veckan och jag hoppas du får inspiration och vill prova någon rätt.  Hojta till om jag ska lägga ut receptet på någon av rätterna.
Måndag: Tacopaj
Tisdag: kycklingsallad
Onsdag: Fläskpannkaka (fast med bacon)
Torsdag: kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche 
Fredag: Fläskfile I chutneysås med klyftpotatis



Frukt

Har fått någon dille på frukt och bär för tillfället. I frukosten är det så gott med bär och ibland blandar jag till en fruktsallad med alla möjliga sorters frukt i, nästan att det slår godis och kakor. 
Gjorde iordning ett fint fruktfat på köksbänken idag när jag kom hem från handlingen.  Kommer nog tappa charmen när vi är där och nallat bland frukterna. Tänk om de alltid kunde vara lika påfyllt och fint. 

Veckohandling

Nu är jag hemkommen från veckans veckohandling med Jennifer.  Älskar när kylskåpet är fullt, påfyllt och organiserat. Ingen kan tro att det endast bor två personer i detta hushåll med så mycket mat det är i vårt kylskåp. Älskar helt enkelt att ha allting hemma inför veckan och slippa åka till affären varje dag och köpa de som man är sugen på eller om något fattas. I längden blir det också mycket dyrare.  Kika in lite senare så delar jag med mig av vårt matschema denna veckan, kanske blir du sugen att laga någpt liknande. 

Måndag

Godmorgon!
Ny vecka att ta tag i. Denna veckan ska jag lägga krut på plugget och göra så mycket jag bara hinner med.  Tycker det är skönt att kunna bocka av gjorda uppgifter men när uppgifterna är så stora som de är nu så blir de inte direkt klara i en dag eller två. Börjar i alla fall min måndag med goda bananpannkakor och ska snart ta mig en promenad innan det är dags för att åka till skolan. 

Tavla

Fick en super fin tavla i födelsedagspresent. Har väntat med att visa den för er för att ville få den upphängd på rätt plats innan. I eftermiddags satte vi upp den och jag blev väldigt nöjd med resultatet.  Får även säga att det är min bror Fredrik som målat den, kanske det finns en konstnärstalang i vår släckt. 

Skor

Slängde för ett tag sen mina utslitna gymnastikskor och behöver nu investera i ett par nya. Även ifall jag kommer träna på Idrottskliniken under våren så kommer jag även vilja ta mer promenader utomhus. Det behövs ett par skor till gymmet för att ha inne och ett par för att gå promenader med utomhus. Har nu beställt hem ett par Nike air max skor. Hoppas de är lika bra och sköna som alla säger. Jag beställde denna färgen.

Frukost

Idag när vi vaknade blev vi bortbjudna på frukost till brorsan med familj. Mysigt att äta frukost hemma hos några andra. Bror med familj bor bara ett stenkast från oss så därför träffas vi ofta vilket är trevligt. Idag har vi inga speciella planer, vi får se vad det blir av denna dagen.  Vad har ni för planer? 

Lördag

Ställde in en pulled pork i ugnen på morgonen vid klockan tio. Åtta timmar senare är den färdig, skönt med mat som sköter sig självt i ugnen. R kände sig krasslig idag när vi vaknade, gjorde frukost till oss båda och åt de i sängen framför nyhetsmorgon. Eftersom han inte känner sig hundra procent frisk idag stannar vi inne och tar det lugnt. Vi har kollat på film och jag har fixat och donat lite när lusten slagit till.  Snart ska vi i alla fall äta pulled pork och bara mysa i soffan resten av kvällen. 

Ändrar om lite

Får mina ryck här hemma att ändra om lite  bland sakerna jag redan har. När jag ändå dammade sovrummet idag så ändrade jag om vår steghylla där inne.  Resultatet blev så här.

Kähler

Är så kär i min Kählervas som jag fick när jag fyllde år. Har inte hunnit ge mina inredningssaker tid till att ta hand om dem och sätta in de i rätt miljö.  Därför letar jag lite inspirationsbilder hur jag kan använda dem på snyggaste sätt. Att sätta kvistar i är nog något jag kommer prova på till påsk iaf. Har ni någon kählervas ? Vad använder ni den till? 

Nytt till gardroben

Fick en resa med tåg, hotell och god mat av R i födelsedagspresent. Resan bär av till Stockholm och kommer ske i slutet på mars. Är jag riktigt snäll så kanske det sker fler överraskningar på plats. Blev i alla fall superglad, mycket roligare att få en upplevelse än en sak, i alla fall av son älskade. 
På min födelsedag ramlade det in en hel del mail med rabatter på olika hemsidor. Slog till på att beställa lite från Nelly.com. Så svårt att beställa kläder genom nätet när man inte vet hur det sitter men det är fri retur och jag vänjer mig väl. Denna koftan behöll jag, gillade den jättemycket, och några plagg åker tillbaka igen.  Ska verkligen hålla hårt i plånboken nu tills vi ska till Sthlm så jag kan handla på min favoritaffär Zara. 

Tidig morgon

Godmorgon! Morgonen började här vid kvart över sex, upp och duscha för att börja jobba på Bergundaskolan vid halv åtta. Det blir en arbetsdag idag för att få mer erfarenhet av mitt kommande yrke. Går allt som de ska så arbetar jag som lärare om drygt ett och ett halvt år. 

Fika och bio

Mötte upp Jennifer och Josse på Condecco för att fika. En härligt trevlig pratstund blev det med en god chokladmjölk och chokladboll för min del. Vi gick sedan på bio vid 18:30, vilken film om inte fifty shades of grey. Är fortfarande lite kluven om jag gillar den eller inte, lutar väl mer åt att jag gillar den. En trevlig kväll som nu avslutas nedbäddad i sängen framför Renees brygga som verkligen verkar vara ett program för mig. 
Josse & Jennifer

Miokatalog

Det är inte allt för ofta man hämtar något i brevlådan som är kul att läsa. Är varken en reklam eller tidigningsläsare men igår kom Mio katalogen och den är alltid lika rolig att kolla i. Man får tips och idéer hur man ska ändra om hemma inför våren. Med katalogen fick vi en rabattcheck. Handlar man för 600:- får man 300:- i rabatt. Både jag och R fick varsin katalog så vi har två rabattcheckar. Vi får se om de kommer till användning. Har länge velat ha en spegel i sovrummet men inte hittat den perfekta, kanske de får in någon snygg på Mio framöver. 

Fettisdagen

Ni har väl inte glömt att det är fettisdagen idag, det innebär att man ska äta semlor. Det är något både jag och R gillar så jag köpte med mig de hem idag på lunchrasten. Så de mumsar vi på ikväll framför tvn. 

Nytt till hemmet

Lovade er i eftermiddags att visa vad jag köpt för nytt till hemnet.  Igår såg jag på Nettos instagram att de skulle få in trådkorgar. Givetvis åkte jag dit sent på eftermiddagen och lyckades få tag på den sista vita. Den får vara vår förvaring för filtar och kuddar och vem vet längre fram kanske jag gör något annat med den. Visar er även en bild på hur jag ändrade om på soffbordet ikväll, tända ljus är ett måste i dessa kalla och mörka tider. 

Jobbdag

Idag jobbar jag hela dagen i princip på Apoteket. Nu har jag snart haft min lunch och dags att in och jobba igen till 18:00. Efter jobbet åker jag hem och börjar med kvällsmaten. Idag blir det kyckling chutney och ris. Kika in senare ikväll så ska jag visa er vad jag handlade för fint till vårt hem igår. 

Spakväll

Tjejerna överraskade mig ikväll med god plockmat och hemmaspakväll. Så underbart god och nyttig mat, ansiktsmask, ansiktspeeling och återfuktning och det är inget man lagt tid på senaste tiden. Tack för ikväll tjejer, ni är underbara. 

I love you

Jag bara ler varje gång jag kollar på denna helt underbara ljuslykta. Trodde ju som sagt aldrig Tom Dixon skulle flytta in hos mig men tack vare Kristin, Emma & Hanna så blev det möjligt. 

Monday

Måndag igen, inte nog med att helgen har varit superfylld med massa roligheter så är veckan det också. Det är roligt att ha massor inplanerat men man hinner knappt med. Därför tar jag mig en välförtjänt vilostund nu innan jag ska dressa om till mysdress och åka hem till Kristin för att ha en hemmaspakväll med tjejerna. 

Fika

I eftermiddag har tjejkompisarna varit här och fikat och firat min födelsedag i efterhand. Tyvärr kunde inte alla komma men så är det ibland, alla har fullt upp. Haft en super trevlig eftermiddag med trevligt sällskap och så fina presenter. Måste visa er vad jag fick för fint. 

Söndag

God morgon alla läsare. Morgonen börjar tidigt här med frukost och sen åka och handla de som fattas inför min tårta jag ska bjuda tjejkompisarna på idag. De kommer vid klockan 14:00 och innan dess har vi lite att fixa med här hemma.

Melodifestivalen

Nu är det melodifestivalen och fruktsallad med bästa sällskapet självklart R, Veronica och Per. 
Hoppas inte att Samirs bidrag gå vidare... vem tycker ni är bäst ikväll? Jag tycker det är bra go i Magnus Carlssons låt. 

Kähler vas

Fick en jättefin Kählervas från min bror med familj igår i födelsedagspresent. Blev så glad för den och den passar perfekt in i min inredningsstil. 

Alla hjärtans dag

14 februari vilket innebär alla hjärtans dag. R kom hem med blommor som jag blev så glad över. Gud vad han skämmer bort mig. Jag har lagat god lunch till oss, stek, potatis, sås och grönsaker och vad gott det var.  Hur firar ni alla hjärtans dag? 

inredningstips

Om ni är ute efter en Tom Dixon  ljuslykta men tycker det är för dyrt med 700:- har jag ett tips till dig. På Cervera har dem en liknande och tror den försöker efterlikna Tom Dixon Ljuslyktan väldigt mycket. Den kostar endast 199:-
orginal 
kopia

Firande dag 2

Igår firade vi min födelsedag med min släkt. För att underlätta för fyra barn som var med så firade vi hemma hos mamma och pappa som har lite större hus. Vi åt smörgåstårta som var väldigt god. Den hade jag beställt från MK catering så de kan jag varmt rekommendera. Fikan hade jag bakat på egen hand och tänkte ge er receptet på den goda jordgubbscheesecake jag gjorde som alla tyckte var väldigt god. 

Kladdkaksbotten:
  • 100 g smör
  • 3 dl strösocker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1,5 tsk vaniljsocker
  • 2 st ägg
Cheesecake fyllning:
  • 5 st passionsfrukter
  • 200 g philadelphiaost, rumsvarmt
  • 2 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 st äggulor
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl mosade jordgubbar
Garnering:
  • färska jordgubbar
  1. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner det smälta smöret och äggen, ett i taget. Häll smeten i formen.
  3. Grädda kakan i mitten av ugnen cirka 12 minuter. Kakan stelnar ytterligare när den kallnar. Låt kakan kallna helt, men ta den inte ur formen.
  4. Dela passionsfrukterna och gröp ur dem. Mixa dem och sila genom en sil. Spara saften.
  5. Vispa ost, socker, vaniljsocker till en slät smet. Rör ner äggulorna, en i taget. Vispa grädden ganska hårt och vänd ner den tillsammans med passionssaft och jordgubbsmos.
  6. Häll smeten över bottnen. Täck över och frys tårtan minst 4 timmar. Ta fram tårtan cirka 20 minuter innan servering och garnera med jordgubbar.

Träning

Dags att åka och köra ett fitnesslinepass med broderns tjej Ottilia på Idrottskliniken nu vid 10:00 på idrottskliniken. Måste träna bort gårdagens onyttigheter samt för att kunna äta mera godsaker ikväll.  Ikväll blir det även lite alkohol också så måste köra ett extra hårt pass idag. Vad ska ni träna idag? 

Trevlig födelsedag

Är så nöjd med min födelsedag. Ikväll vid halv sex kom Robbans mamma, pappa, faster, farbror och Chris för att fira min födelsedag. Jag bjöd på fransk fläskfilegryta  (recept från jennys matblogg) vilket jag tror alla tyckte var gott. Det blev paketöppning och gud vad bortskämd man bli med fina saker. Det visar jag er i ett senare inlägg i dagarna som kommer. Till fika bjöd jag på en marängtårta med färska bär, den blev supergod och kommer absolut baka vid fler tillfällen. En kanondag helt enkelt som nu slutar vid en film  nerbäddad i sängen.  Lite bilder från kvällen bjuder jag på. 

25 År

Idag är det min födelsedag, fyller hela 25 år. Många som ringer från släkten undrar hur det känns att fylla 25 och att det är en stor dag. Visste låter det bättre att säga att man är 24 år men nu är man, som en god vän till mig sa, vuxen på riktigt.  Alla åldrar har sin charm och jag ska nog inte bli äldre som 25 åring än som 24 åring. Det känns bra att fylla 25 för att jag kommer ett år närmre 26 som jag kommer vara när jag är färdigutbildad. Man kommer in där det är 25årsgräns och de ber knappt om legitimation längre på systemet. Det finns för och nackdelar med alla åldrar men man åldras bara efter hur gammal man själv vill se ut att vara. Idag vid lunchtid kom bror med familj och hämtade mig för att åka ner och äta på stan.  Det blev en härlig och lång födelsedagslunch på Rosegarden, gillar verkligen att de har så mycket att välja på. Det var uppskattat. Efter lunchen tog vi en snabbisrunda i folktomma city och nu är jag hemma igen. Har föberett lite inför gästerna som kommer vid halv sex, då kommer Robbans familj och farbror med fru för att fira mig. Imorgon firar vi med min familj. Vi delar upp att fira två dagar eftersom det annars blir 21 personer i vår lilla lägenhet med mat och allt.  Vid sådana här tillfällen  önskar jag att man hade haft en stort hus där alla hade kunnat komma. Tänk den dagen man har barn och det ska vankas barnkalas, vad trångt och bökigt i en lägenhet enligt mig. "huliganerna" på Rosegarden 

inte långt kvar

Nu är vi inne på näst sista vårterminen på min utbildning. För er som inte vet så studerar jag till lärare med inriktning F-3. Utbildningen är 240 högskolepoäng och nu är det inte långt kvar innan vi är där.  Kan erkänna att jag börjar bli lite smått skoltrött och när vi läser en kurs som inte tilltalar mig särskilt mycket blir man desto mindre motiverad. Jag är färdig i juni nästa år och det ska bli så skönt att bli färdig och sedan kunna ge sig ut i arbetslivet igen. Det är aldrig tungt att bära på en utbildning bara en lättnad att den finns där! dåligt tagen bild men 142,5 hp är avklarade!! 

Onsdag

Dålig uppdatering av mig idag, har haft fullt upp. Har varit i skolan, hämtat brorsonen på dagis samt passat han och tränat lite lätt. Nu blir det lasange och Sveriges mästerkock på tv och sen lämna in mitt engelskaarbete. 

Dagens lunch

När man är hemma en hel dag är det lätt att det slinker ner både de ena och andra. Man blir sugen på både kakor och snacks för att man inte riktigt orkar göra en riktig lunch. Idag tar jag mig i kragen och gör en god sallad till lunch med allt möjligt som finns hemma. I denna salladen har jag kyckling, tomat, gurka, vitkål och sallad. Ringlade även grekisk olja ovanpå. Det smakar lika fräscht som det ser ut. 

Underbart väder

Har varit förkyld nu i några dagar och det har resulterat i att jag varit inne en hel del, tagit det lugnt och vilat. Nu börjar det kännas lite bättre i kroppen och idag ska jag gå ut och ta lite luft i det underbart fina vädret. Det känns som vårväder men det är lurigt att börja ta av sig de varma kläderna nu då man blir tokförkyld på köpet. Det börja kännas lite grann som vår när snön smälter och man ser gräset titta fram på tomten.
utsikten från altandörren idag, utav detta underbara sken blir det ljust och härligt i hela lägenheten

Bakning

Bakade koladrömmar idag som jag ska bjuda gästerna på när jag fyller år i veckan. Har en annan kaka också att baka innan dess men det gör jag inte idag. Är lite seg i kroppen idag, känner att förkylningen försvunnit ena sekunden och kommer tillbaka den andra. Har inte supermycket energi direkt.  Därför är jag hemma imorgon från jobbet, skulle egentligen jobba lite extra på Apoteket men ibland måste man lyssna på kroppen. Behöver nog ta det lugnt och vad passar då bättre än serien Sons of anarcy som jag börjat titta på. 

Nytt till gardroben

Köpte mig ett snyggt linne inne på Vero Moda igår. Det fanns bara tre kvar och det jag gillar med den butiken är att när det bara är några kvar av deras absolut bäst säljande kläder så ger de 20 % rabatt. Det hänger ett ställ jämte kassan så kika där nästa gång du är på Vero Moda. Detta linne kommer komma till stor användning i vår och sommar. 

Doftljus

Idag på rasten gick jag bort en sväng till butiken Haga hem som ligger inne på Grand Samarkand. De har mycket fina saker men något jag köper där ganska ofta är deras doftljus.  Denna storlek är perfekt att ha i en liten Iittala ljuslykta och ha ståendes inne på toaletten. Köper nya dofter varje gång och är det inte trevligt om det doftar gott när man kommer in på en toalett hemma hos någon annan? Jag tycker i alla fall de är superviktigt och har det ofta tänt när vi har gäster hemma. Denna gången köpte jag denna doft, luktar fräscht och nästan en påminnelse om blommor. 

Då var det söndag igen

God morgon på er för vissa.  En annan har ju varit uppe sen lite innan åtta och nu är jag på jobbet. Vilken morgon, nyser och fräser om vart annat och nog kan man stå ut med de men ögonen rinner som floder också.  Är det dags för mig att bli brakförkyld lagom tills veckan då min födelsedag ska äga rum med massor av firande.. ahja, får ta det lugnt, ingen träning och försöka få Kanjangen att fungera.  Igår kväll när jag kom hem från jobbet var min mobil urladdad, därav dålig uppdatering. Vi gjorde iaf supergoda hemmagjorda hamburgare med pommes och tittade på den svenska filmen Min så kallade pappa. Kan varmt rekommendera denna film om ni har idétorka när det gäller filmer. 

Lördag

För många är det äntligen helg. Jag har varit skolfri torsdag och fredag men det innebär ju inte att jag inte har plugg att stå i ändå.  Det är min jobbhelg på apoteket denna helg, börjar vid halv tio och jobbar till kvart över sex. När jag kommer hem ska vi göra hemmagjorda hamburgare med goda tillbehör. Börjar i alla fall min lördag med bananpannkakor och färsk frukt :) 

Spelkväll

Ikväll bjöd vi in våra känna grannar lite impulsivt på käk och spelkväll.  Yatzy spelar vi just nu. Till efterrätt blev det glass med maränger och massor av olika strössel. Imorgon blir det jobb då det är min jobbhelg. Ska försöka uppdatera er ändå. 

Ny serie

För mig blir det att börja kolla på en ny serie som jag blivit rekommenderad av många i min närhet. Det finns än så länge sju säsonger så det är bara titta på tills man tröttnar. Än så länge är jag bara inne på första avsnittet men ska absolut ge denna serie en chans. Serien heter Sons of anarcy. 

Dagens kvällsmat

Ikväll serverad det Rosepepparkyckling här hemma. Det blir en ganska sen kvällsmat för vår del men R tränar nu till kvart över sju och jag tycker det är viktigt att äta tillsammans på vardagskvällarna, så många kvällar som är möjligt i alla fall. Har lovat er läsare att lägga upp receptet här på bloggen. Receptet är hämtat på Jennysmatblogg.se och jag ska inte sno det från henne, känns inte schysst. Lägger däremot ut bilder på vår kvällsmat så kikar ni in på hennes blogg och söker upp de :) 

Inspirationsläsning

När jag ändå var nere på stan innan kikade jag in på Lexington för att se vårnyheterna. Än så länge hade det inte kommit så mycket när det gäller inredningsdelen. Nu ska jag ta en paus från plugget en liten stund och läsa deras kataloger med all inspiration inför våren. Får se om jag hittar något som kanske får flytta in till oss i vår. 

Plugg

Nyss hemkommen efter några timmars plugg tillsammans med tjejerna på Condecco. Det blir långtråkigt att endast plugga i en och samma miljö hela tiden när man har självstudier. Hemma blir det så mycket annat som kommer emellan och därför är det bra att ibland åka iväg och plugga på annat håll. Nu blir det ytterligare lite plugg hemma. givetvis tog vi en paus och käkade tillsammans 

Manhattan pendel

För ett tag sen förnyade vi oss här hemma genom att köpa nya lampor till matbordet. Det krävs en någolunda stor lampa då vi har ett bord för åtta personer. Bytte ut maskroslampan som jag tröttnat på för länge sen till två manhattan pendel. Ger ett fint ljus som blir punktmarkerat som jag gillar. 

Tidig onsdag

En tidig morgon börjar med ett stort glas med juice och yoggi med hallon. Idag blir det skola 8-12 sen grupparbete i eftermiddag. Får se om jag kommer in på mitt spinningpass ikväll annars får det bli gym, ska ni träna något idag? :) 

Lång arbetsdag

Förlåt för oerhört dålig uppdatering idag. Har först jobbat på Bergundaskolan mellan 11-17:30 och inte nog med de, direkt efter åkte jag och jobbade på Apoteket till 20:15. Nu har jag satt mig i soffan med en shake och advokadohalvor. En god nyhet denna dag var att en av mina bästa vänner har börjat blogga. Tipsar er om hennes blogg där hon inspirerar dig om allt vad träning och kost innebär, kika in på hannaromlin.blogg.se. 

dagens to do

Vid lunch avbröt jag pluggandet som jag hållt på med sen halv åtta. Jennifer kom hit en sväng och vi åkte sedan för att luncha tillsammans. Det blev We live food uppe på Grand och jösses vilka fräscha sallader de serverar. Sen var det dags för veckohandling inför alla rätter vi ska laga denna veckan. Även veckohandlingen gör jag och Jennifer tillsammans och det är supertrevligt att handla tillsammans, varför har  vi inte kommit på de tidigare? Nu är jag nyss hemkommen från dagens träning, det blev 50 minuters effektiv träning i gymmet. Nu ska jag hoppa in i duschen sen väntar åter lite plugg till. Kram till er! dagens räksallad
vår välfyllda kyl, nu blir R glad :) han gillar när det är påfyllt och fräscht 

veckans matschema

Måndag: Laxgryta med potatis
Tisdag: Rosepepparkyckling med ris
Onsdag: ost och skinkpaj 
Torsdag: Hemmagjorda hamburgare med tillbehör
Fredag: Tacos med pulled pork
Lördag: valfritt, kanske hämtmat
Söndag: stek, potatis och brunsås 

Söndag

Skriver om gårdagen då jag inte hann uppdatera er om dagen.  Dagen gick så otroligt snabbt, den gör ju de när det är mycket inplanerat. På förmiddagen åkte vi bort till min mamma och pappa för att umgås med andra brodern lite till innan han skulle åka hem till Örebro igen.  Vi stannade till kring två, sen skjutsade jag R till sin fotbollsträning och jag åkte hem och tvättade och fixade lite grann. Dags att hämta R igen och bilen tog oss till Braås för att hälsa på Sara och Simon en stund. Väl hemma igen, kring halv tio tog jag hand om sista tvätten och sen var det dags att sova. Idag blir det plugg, handla mat med Jennifer, träna och åter igen plugga lite ikväll. Hur ser eran dag ut kära vänner? Också mycket att stå i? 

Födelsedagsfirande

Igår kväll firade vi att Christofer fyllt år med släkten. En mycket trevlig kväll med mat, tårta och fika. Han fick fina presenter, av sin familj med respektive fick han ett sett globalknivar. Han fick även en hel del bra saker till deras kommande hus de ska bygga :) 

RSS 2.0