tiden går

Ja, tiden går väldigt fort nu för tiden. Känns som de inte alls var länge sedan jag uppdaterade bloggen, men En vecka sen. Ikväll är de onsdag igen, innebär lång tv kväll. det är date med mig, kockarnas kamp och de bästa Mia på Grötö. Annars har jag varit väldigt flitig idag, tycker i alla fall jag. Jag har varit med Jim och handlat, suttit barnvakt med Liam några timmar, rensat ut min gardrob inför tradera försäljning, städat skåp och lådor i köket inför flytten, lagat mat och sen tv kväll. Imorgon tar vi tag i plugget och på eftermiddagen åker jag ut och kör mitt första träningapass på Idrottskliniken.. Jag vill verkligen komma igång nu, är taggad som bara den. Att inte göra någon träning funkar inte längre


Onsdag kväll

Idag har jag varit i skolan mellan 10-14 och efter de fixade jag och Emma med lite saker så var inte hemma förens vid fyra. Efter de pluggade jag en stund, hängde upp tvätt och nu är jag placerad i soffan för att ska äta kvällsmat och kolla på TV. Jag ska ikväll titta på Date med mig, kockarnas kamp och såklart Mia på Grötö. Min kvällsmat idag blir två fullkornsknäckebröd med ost, vaniljyoggi med banan, blåbär och hallon. Om ni frågar mig ska detta nu bli ofantligt gott. God kväll på er! :)


Söndag

Nu tänker jag ta söndag och bara slappa resten av kvällen i soffan. Ska meddela er att jag nyser en hel del här hemma, antingen håller jag på att bli sjuk eller får vi börja dammsuga oftare här hemma. Tycker inte de ska behövas igen eftersom jag gjorde de i torsdags.. god kväll på er alla.


Mummma

Jag som är som godisgris vill gärna ha något att äta under tiden jag pluggar. Inget godis blir de inte, utan istället en vitamin bomb. I denna drink är de en banan, 1,5 kiwi, 1dl hallon, 1/2dl mjölk, 1dl turkisk yogurt. Smakar precis lika gott som en påse lösgodis. utav detta recept blir de två stora glas fyllda. Man känner sig pigg och nyttig av.


Torsdag

Idag börjar dagen med att ligga kvar i sängen och kolla på tv4play på Mia på Grötö, jag säger bara så här... Jag längtar redan efter nästa onsdag. Dagen idag består av tentaplugg, är på väldigt god väg i mitt arbete så idag blir de lite grov jobb och inorgon avslutar jag nog med finslip och sen tar jag helg. Emma L kommer förbi lite senare, vi ska diskutera alice i underlandet, kan bli intressant. Annars händer nog inte så mycket idag, spricker solen igenom kommer jag nog gå en liten sväng. Just nu lockar inte detta mig alls, helt igenmulet. Dags att sätta igång med lite nytta istället. Ha en underbar dag vad du än gör!!


Lång dag

Första dagen i skolan efter ett upphåll över jul och nyår blev lång. Träffade min grupp och lvade inför en dramaföreställning vi skulle framträda på eftermiddagen. Förmiddagen gick mest till att prata runt vad som hade hänt under ledigheten och denna termin. Efter skolan, vilket blev runt halv fyra åkte jag hen, slängde i mig något snabbt att äta och sen vidare till Hanna för att träffa henne. Vi skulle bara gå en liten promenad men de blev mycket prat så vi var ute och gick i nästan två timmar. Ångrar lite att jag inte tog någon stegmätare på mig, gick jag en mil idag igen, känner mig mör i kroppen nu. först blir de gröt och ostmacka innan de blir en dusch och sveriges mästerkock. Ha en trevlig kväll!


Powerwalk

Började söndagen med att vakna upp och ligga länge och dra mig i sängen, så skönt. Sedan var de dags för att ta på dig träningskläderna och möta upp Emma för en lång promenad. Vi tog "åttan" idag, innebär växjösjön + trummen runt. Dessa två tillsammans blir en rejäl runda. Passade på att ta på mig stegmätaren, så den stannade på:


Fix och trix lördag

Idag har vi en riktig fix och trix dag här hemma i lägenheten. Vi har sålt en malmbyrå, städat, hämtat ny säng från Mio, monterat den och nu är de bäddat och fint i vårt sovrum. Nu ska jag bara dammsuga upp överblivna trådar och plast. Kvällen avslutas senare på restaurang Båtsmannen för gott käk och trevligt sällskap.


Fjärde januari

det har gått redan fyra dagar på detta året, tycker tiden bara springer iväg. Nu har vi sagt till hyresvärden att det inom några månader bär av för föytt för vår del. Sorgligt att säga de till några man trivs så bra med. Ikväll ska vi ha pokerkväll hemma hos oss med Krille. Madde, Pontus och Frida. Ska bli trevligt som tusan som det alltid är. Nu har jag och robban varit och handlat eftersom vi ska stå för huvudrätten ikväll. Nu står jag i tvättkö, måste verkligen tvätta av bilen efter denna vinter, den är skitig som tusan. medans jag väntar lyssnar jag på Rix-fm på ljuvlig musik och har solen gassandes i ansiktet, klagar inte.


2013

God morgon 2013. Nytt år och nya förutsättningar. Idag efter allt firande vaknar vi upp i Braås hos vänner där vi sovit över. Kvällen igår bjöds på trerätters, trevligt sällskap och mycket skratt. Känns som så mycket som jag skrattade igår, de var längesen. Hur var erat nyårsfirande? Har ni något nyrslöfte? Vi hörs senare.


lergrytan


RSS 2.0