Helt förstörd

Jobbade några timmar nu i eftermiddag/ kväll. Arbetstiden var mellan 15:15-20:15, vid ungefär kvart i åtta blev det strömavbrott på hela samarkand och extralamporna gick igång, det var ändå helt bäcksvart. Vi började veva ner gallret som man måste göra för hand om strömmen har gått, det tog ungefär 35 minuter och nu är jag helt slut i armarna och händerna. De värker i dessa delar och vi skulle ha trippelt betalt för detta arbete. Hoppas det aldrig mer blir strömavbrott på samarkand när jag jobbar, det var inget bra slut på arbetsdagen!
Innan jobbet idag åkte jag ut till Mio möbler och kollade runt lite, gud säger jag bara... Dem har fått in så mycket snyggt, vi som kommer flytta om ett tag behöver kolla på endel saker. Typ ett mindre matsalsbord och självklart hittade jag ett idag som var svindyrt. Får nog ta och leva snålt nu i ett par månader istället. Hoppas det blir en bra lön denna månaden så jag i alla fall kan köpa lite nya snygga vårkläder, bara älskar färgerna man ska ha på sig i vår. Vad tycker ni om vårmodet än så länge?

Kommentarer
Postat av: Theres

Då kanske vi har hittat något vi också oh kan köpa ert nuvarande matbord ;)

2012-03-19 @ 22:43:40
URL: http://nogg.se/brobergtheres
Postat av: Sofi

Sv: Du de är en bra fråga, jag vet inte vad de blir än. Men imorgon ska jag köpa krukorna, ska ta med dom till blommsteraffären så dom passar och allt. Har kommit på att de tråkigaste som finns är att plantera om krukor med gjord och allt, kanske är för jag inte har någon bra bänk att vara vid men jag ska täcka kruakan med vita stenar så vi får se hur de blir. Såg du ifall Mio hade några utemöbler? Kram på dig

2012-03-19 @ 23:25:51
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Evelina

Theres: Vi har ett litet matbord med två stolar som är till salu, är du intresserad av de?

2012-03-20 @ 21:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0