Myspys

Idag har jag och älsklingen haft en kanonhärlig dag. Vi började med att äta en brakfrulle med bacon och ägg och massor med andra gosaker. Vi åkte sedan ner till stan (blev för stressigt för att gå) för att gå till Kärnhem och skriva på papprerna. Det tog ingen lång stund så vi tog oss efteråt en sväng på stan och shoppade lite grann. Efter stan åkte vi upp till Sova butiken där vi fick en hel undervisning om vilken säng man ska ha, provlåg säkert tio olika och fick känns skillnaden. Vi är inte extremt i behov av ny säng men kanske vi vill ha en så kallad riktig säng ändå. Våran är från IKEA, visst Ikea sängar är bra men med de priset dem har på Ikea får man byta desto oftare. Vi har haft våran i snart 2,5 år och känner att vi vill ha en ny säng som är så mycket bättre, därför kostar dem också skjortan. Citygross blev nästa destination där vi handlade mat såklart, vad gör man annars på City Gross Evelina?
Vi åkte sedan hem för att laga mat, Robbans mor och far skulle komma på middag innan dem skulle vidare på Tommy Körberg. Alla tjejer där ute, är ni sålda på Tommy Körberg så håll till vid konserthuset ikväll.
Vi bjöd på hemmagjorda pommes och hemmagjorda hammburgare, massor med tillbehör i form av sallad och såser. Ikväll ska vi gå på bio, det blir hunger games som har fått väldigt bra betyg så jag ger den en chans.
Måste säga att vi har haft en väldigt skön och härlig dag, sådanna här dagar älskar jag. Inte allt för planerade och att man kan ta dagen som den kommer, ibland älskar jag att vara impulsiv.


Kommentarer
Postat av: Madde

Låter som ni haft en superhärlig dag!=)

2012-03-23 @ 19:45:07
URL: http://maddecarlssson.blogg.se/
Postat av: Theres

Åh :) älskar sådana dagar när man är själva oh myser. Tur i oturen att vi är sjuka ;) Hoppas filmen är bra.

2012-03-23 @ 20:43:04
URL: http://brobergtheres.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0